Woekerprijzen voor kleding van Viktor & Rolf op eBay

Woekerprijzen voor kleding van Viktor & Rolf op eBay

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Viktor & Rolf-collectie gisteren voor hysterische taferelen heeft gezorgd bij diverse vestigingen van H&M. Niet alleen in Nederlandse steden, maar ook in tal van Europese steden kwamen modefreaks massaal naar de winkels om een kledingstuk van het duo te bemachtigen.

Amper een dag nadat H&M de designercollectie van Viktor & Rolf in de winkelrekken heeft gehangen, bieden snelle jongens (en meisjes) de kleding al aan op eBay en Marktplaats. Vele kledingstukken uit de collectie waren meteen uitverkocht. Die kleding worden nu, tegen woekerprijzen verkocht op bijvoorbeeld eBay Belgie en eBay Nederland. Zo vind je er bijvoorbeeld een damesjurk van Viktor & Rolf terug voor 149 euro die gisteren in H&M nog 79,90 euro kostte.

Lucratieve business, geen wonder dat steeds meer mensen in de online handel gaan! ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.