• Mobile
  wordt gesponsord door

Interview met Michiel de gooijer

Interview met Michiel de gooijer
,

Michiel de Gooijer, hoofd mobiele TV en business developer bij Endemol, heeft een interview gegeven aan de nieuwsbrieven PaidContent en Moconews.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Is MF een linklog geworden? Gooijer is trouwens met hoofdletter G.

  geplaatst op
 • Ik heb inmiddels al een email verstuurd naar Jak omdat ik dit ook niet vind kunnen Jeroen. Wat mij betreft laatste keer!

  geplaatst op
 • Allereerst mijn excuses voor de linklog. Ik ben hier inderdaad te kort door de bocht gegaan.
  Ik vond het interview belangrijk omdat Michiel de Gooijer een paar principes neerzet voor mobiele content: op maat gemaakte content en evt. slim herverpakte content. Maw niet zomaar een televisieprogramma, bestemd voor een groot scherm, doorplaatsen naar een klein scherm.
  Verder worden in het interview vier categorieen van mobiele content aangegeven: simulcasts, afgeleide producties, materiaal uit de fondscatalogus en op maat gemaakte projecten.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.