Wie gebruikt social computing?

Wie gebruikt social computing?

Wie gebruikt social computing?

Eerder dit jaar publiceerde Forrester Research een rapport over social computing. Vandaag verwijst Forrester-analist Charlene Li naar Forrester’s Consumer Forum, een 2-daags seminar dat deze week plaats vindt in Chicago. Hiervoor is ook een weblog geopend waar ik o.a. bovenstaande sheet vond met daarin een overzicht wie nu social computing gebruikt.

Zo blijkt dat het vooral de jongeren tussen 18 en 26 jaar zijn die social computing gebruiken. 15 procent van deze leeftijdsgroep publiceert op een weblog en 27 procent leest weblogs. Ook het gebruik van RSS (4%), podcasts (9%) en social networksites (37%) ligt in deze groep het hoogst. Let wel, het zijn cijfers voor de Amerikaanse markt maar het geeft wel een aardig beeld.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.