• Mobile
  wordt gesponsord door

Commercial Nuon toont toekomst van Nederland

Commercial Nuon toont toekomst van Nederland
Vanaf maandag 23 oktober op TV, maar nu al te zien op internet: de commercial van Nuon (binnengekregen via Funny Movies). Het filmpje geeft een kijkje in de toekomst van Nederland. Zo ontvangt Ali B. een Nobelprijs voor de Literatuur, plaatst Oranje zich voor de finale van het WK voetbal en is de herinvoering van de Gulden een feit. Veel beelden komen sterk overeen met scenes uit de futuristische film Minority Report met Tom Cruise uit 2002.Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Goede reclame, de luchttrams en interactieve kranten zijn leuk verzonnen!

  geplaatst op
 • Complimenten voor het filmpje. Zou het dan eindelijk een keer lukken. Ik heb in iedergeval de kaartjes voor het WK Voetbal voor Zuid-Afrika al besteld, via mijn sms natuurlijk waarbij het direct van mijn sms-digi rekening werd afgeschreven en we vliegen met Orange Air de nieuwe low cost puur hollandse carrier waarbij alleen via web en mobiel geboekt kan worden. Wow ik heb er nu al zin in :-)

  geplaatst op
 • Ik was er bij op de dam toen ze die laatste scene opnamen! Grappig.  (gemaakt met een Sony Ericsson K800i)

  geplaatst op
 • Met name het oog voor detail in de commercial vind ik heel mooi. Denk bijvoorbeeld aan het "Schiphol Airport in zee" logo op de achtergrond in de tunnel. Verder is de on-screen huisstijl van CNN mooi overgnomen op het nieuwskanaal ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.