• Mobile
  wordt gesponsord door

Live Champion League voetbal op je desk-of laptop

Live Champion League voetbal op je desk-of laptop

Chellomedia’s Sport1 bied

biedT ook niet-abonnees vanaf nu live voetbal aan uit de Uefa Champion League. Voor 1.30 euro kan iedereen via internet live wedstrijden bekijken uit Europa’s belangrijkste voetbalcompetitie. Dit voor Nederland unieke pay per stream model wordt afgerekend via de (mobiele) telefoon.

Chellomedia garandeert, met de minimaal benodigde bandbreedte thuis, hoogwaardige geluids- en zelfs fullscreen beeldkwaliteit op de desk- of laptop. Liefhebbers kunnen ook de voor- en nabeschouwing alsmede alle andere doelpunten van die avond tegemoet zien. Bezitters van een mediacentre bekijken de beelden gewoon via de televisie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Waarom wordt er afgerekend per (mobiele) telefoon en niet gewoon via creditcard (of ander online betalingssysteem)? Of is dit alleen een extra optie? En zo ja, waarom is dat dan nieuwswaardig?

  Wel aardig overigens om op deze manier straks de voetbalwedstrijden op de achtergrond te kunnen volgen!

  geplaatst op
 • Marco, Laagdrempeligheid, een pay per view model biedt mogelijkheden om meer dan 2 miljoen occasionele kijkers met belangstelling voor voetbal te mobiliseren. Dat zou wel een belangrijke nieuwe propositie kunnen worden omdat de techniek (DRM) dergelijke businessmodellen steeds meer toestaat. Feitenlijk is dit ook de oplossing voor Tele2 in een IPTV omgeving. Neutrale box zonder abonnement en alleen maar betalen voor content die je wil zien..,..

  geplaatst op
 • biedT!

  geplaatst op
 • hoe kan ik nou live voetbal kijken voor 1.30 euro

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.