Oprichter nu.nl neemt aandeel in Autoblog.nl

Oprichter nu.nl neemt aandeel in Autoblog.nl

Oprichter nu.nl neemt aandeel in Autoblog.nlKreeg vanavond een email van een trotse Vincent van Twillert dat Sacha Prins met een aanmerkelijk belang is toegetreden tot de gelederen van Autoblog.nl. Oprichter en drijvende kracht Van Twillert laat weten erg blij te zijn met de versterking van Prins: “Met zijn kennis van uitgeven en internet heb ik de overtuiging dat we verder kunnen groeien om het grootste online automagazine van Nederland te worden”.

Sacha Prins studeerde in 1995 af aan de TU te Eindhoven en is sinds 1996 betrokken geweest bij verschillende succesvolle dot-com ondernemingen. Na een vruchtbare partnership van 10 jaar met Kees Zegers (Virtual Industries) en diverse joint-ventures als NU.nl, Netdirect, Veritate en Mailmedia, vindt Prins het tijd voor een nieuwe uitdaging aldus van Twillert.

Autoblog.nl is het eerste Nederlandse weblog met zeven dagen per week het laatste autonieuws. Afgelopen maand (augustus 2006) mocht de site ruim 500.000 unieke bezoekers ontvangen, dit waren ongeveer 1,9 miljoen pageviews. Autoblog behoort hiermee tot de top drie van Nederlandse websites met actueel autonieuws.

Vincent en Sacha, gefeliciteerd en heel veel succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ook aardig om eens (bijna) een jaar terug te kijken waar autoblog.nl toen stond.

  geplaatst op
 • Een erg goed weblog dat midden in haar doelgroep staat. Erg knap om dit binnen twee jaar voor elkaar te boksen.

  Vincent, gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Autoblog is uniek en onderscheidend en ze weten een goed samenspel te vinden in al het mogelijke dat internet voor de autoliefhebber te bieden heeft. Hopelijk brengt deze zet ze een paar stappen verder. Veel succes gewenst allemaal en ik blijf jullie zeker volgen!

  geplaatst op
 • Goed te lezen dat Sacha weer aan een initiatief deelneemt. Nu nog die 2 Delorean's terugkopen!

  geplaatst op
 • Hey Bas! Die DeLoreans laten we maar even voor wat het is. Maar het gaat over auto'tjes, dus als je een keer een bijdrage wilt leveren dan ben je van harte welkom. Maar alleen V8-en met meer dan 5 liter, anders dan geloof ik je niet.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.