Verslag thema-avond: Passie voor DM

31 augustus 2006, 06:54

Gisteravond heeft DeMeter in een overvolle zaal in Panama gezocht naar de passie in het aloude DM vak. Is de passie er nog wel in het vak van DM? Twee sprekers gaven hierop hun visie. Carel Rog, de ex. topman van Readers Digest, als ‘oude rot’ in het vak. En Danny Brugman, managing partner bij Urbanology, met een aansprekende, vernieuwende en geïntegreerde case voor het meidenblad Yes. ‘Nieuwe’ en ‘oude’ DM tegenover elkaar dus…

De bezoekers zelf konden hun passie voor het vak laten lezen door een heuse aura fotograaf. Deze fotograaf gaf tekst en uitleg bij een door hem gemaakte foto van de aura van de bezoekers. Met opvallende resultaten, als we de reacties moeten geloven!

Op eventblogs.nl staan uitgebreide verslagen van de presentaties van Carel Rog en Danny Brugman. De presentaties zullen later toegevoegd worden. De foto’s van de avond staan hier.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!