Mobile Phone Photography Award 2006

8 augustus 2006, 05:33

The Phone House en Vodafone gaan de eerste MOPPA 2006 Award uitreiken voor de beste foto, gemaakt met een mobiele telefoon. Insturen moet voor 1 oktober en moet, hoe kan het ook anders, per MMS. De inzendingen tot nu toe (zo’n 45) zijn te bekijken op de site. Tot nu toe is het niveau behoorlijk laag, maar de inzendingen zijn net begonnen.

De reden voor de Award volgens de website:

The sky is the limit voor de laatste generatie mobiele telefoons. Functies als bellen, MMS-en, internetten en gamen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Echter, één ding was tot nu toe nog niet mogelijk: naam maken als fotograaf. Dit terwijl je met je mobiele telefooncamera toch over het juiste gereedschap beschikt om topfoto’s te maken. Reden te meer om waardering te geven aan juist díe foto’s, die spontaan, artistiek, gek, of mooi, en net op hét moment suprême genomen zijn.

Het lijkt me lastig te controleren of foto’s ook echt met een mobiele telefoon gemaakt zijn. Insturen kan namelijk ook per e-mail.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!