• Mobile
    wordt gesponsord door

NCRV zoekt videotalent

NCRV zoekt videotalent
, ING Groep
@evr

Na maandenlange voorbereiding is VideoTalent.nl recent gelanceerd. De NCRV wil met VideoTalent een podium bieden aan talentvolle en ambitieuze videomakers. Op VideoTalent kun je je zelfgemaakte video’s aan een breed publiek tonen, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen bij andere filmers. De NCRV wil zo videotalent in Nederland stimuleren en motiveren. Door samenwerking met populaire programma’s als Man bijt hond, Villa Historica en De Verbouwing kunnen talentvolle makers hun weg vinden naar de televisie. Deze samenwerking en focus zal hopelijk voorkomen dat men wordt bedolven onder partijen als YouTube en het eind vorig jaar door KPN gelanceerde Shoobidoo.

Jammer dat het embedden van video zo veel ruimte inneemt en maar liefst drie logo’s moet tonen, kan dat niet wat minder ;-)

Bron: nu.nl. Dank voor de tip Ryan.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik vind het een erg goed werkende site en een prima idee en aan gezien ik denk ik ook deel uitmaak van de doelgroep ben ik erg positief.

    Dit online video platform heeft een heel ander doel dan YouTube en de andere pplatforms dus ik geef het zeker een goed kans. Zo een Shoobidoo natuurlijk niet, dat gaat natuurlijk nooit werken. Ben ook benieuwd of de KPN een Miljoen Euro per maand overheeft voor bandbreedte kosten terwijl het bijna niets opleverd zoals het nu bij YouTube werkt indien het wel werkt.

    geplaatst op
  • @Kjeld: Juist de focus bij NCRV op het zoeken van talent, onderscheid ze van YouTube. Benieuwd hoe lang het duurt voordat opkomend talent op deze wijze doorstroomt naar de tv.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.