Te weinig tijd voor jezelf?

14 juli 2006, 06:27

Voor velen is het nu of binnenkort vakantie. Vakantie: heerlijk genieten en niets moet. Maar hoe hou je dat vakantiegevoel vast als je weer thuis bent? Uit onderzoek van Advance en Sanoma Uitgevers blijkt dat 71 procent van de Nederlanders dagelijk te weinig Quality Time heeft. We zouden met een verkeerde manier met onze tijd omgaan. Te weinig tijd voor jezelf en te weinig tijd voor anderen. Advance en Sanoma Uitgevers zien hier een nieuw gat in de markt en komen binnenkort met een nieuw interactieve online concept: www.qt.nl.

Via de website krijgen bezoekers inzicht in hoeveel Quality Time ze te besteden hebben en adviezen hoe de hoeveelheid Quality Time te vergroten. Een weekendje weg en samen uit eten worden het meest beschouwd (85%) als Quality Time met de partner. Voor het gezin wordt samen eten, op vakantie gaan of de natuur in gezien als de belangrijkste factoren. De meerderheid van de Nederlanders moet de Quality Time wel van te voren plannen in de agenda. Dus als je thuiskomt van je vakantie, trek je agenda maar en plan leuke dingen. En heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens op www.leukedingendoen.nl en zij hebben trouwens ook al een tijdje een leuk magazine.

Enjoy! ook na je vakantie.

Martin van Kranenburg
Trainer. Spreker en auteur bij Schrijven voor het Brein

Martin van Kranenburg is auteur van het boek Schrijven voor het Brein. Conversie is 95% psychologie. Tekst de belangrijkste aanjager. Ontdek de kracht van neuromarketing in tekst.

Categorie
Tags

2 Reacties

    Rene

    Je zou toch ooit eens gelezen kunnen hebben dat de meeste relaties barsten tijdens je zogenaamde quality time…? Juist vrije tijd is een stressfactor omdat mensen zich niet meer op hun individuele taken kunnen storten maar in de gaten krijgen dat ze met elkaar moeten omgaan. Onderzoek van een uitgever die een magazine wil verkopen. Ja hoor, pleur het maar maar op een marketingforum! En die links, hoe kom je daar nu weer bij?

    Maar misschien las ik niet goed en stond er (advertentie) boven dit artikel.


    14 juli 2006 om 18:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!