Zidane de grote winnaar van WK Voetbal?

Zidane de grote winnaar van WK Voetbal?

Zidane de grote winnaar van WK Voetbal?

Er is geen weblog of forum (al dan niet in de reacties) dat nog niet heeft geschreven over de kopstoot van Zinedine Zidane. Opmerkelijk is dat er op dit moment volgens BlogPulse zelfs meer over Zidane wordt gesproken dan over de wereldkampioen Italie!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 19 reacties op dit artikel

 • Kopstoot is inmiddels als 1.8 miljoen keer bekeken via youtube!

  http://www.youtube.com/watch?v=j1i_l0OeeMc

  geplaatst op
 • Zie ook:

  Google Trends!

  Meet het aantal zoekopdrachten op zidane t.o.v. alle zoekopdrachten op Google

  geplaatst op
 • Hmm, dat ging niet goed, excuses.

  Misschien dit wel:

  http://www.google.com/trends?q=zidane&ctab=0&geo=all&date=all

  Of dit:

  Google Trends

  geplaatst op
 • Had 'm al aangepast Robin ;-)

  geplaatst op
 • Dank!

  geplaatst op
 • Onzin!

  Het is een scheve vergelijking. "Italy" is Engels, maar "France" is zowel Engels als Frans. Een juiste vergelijking zou zijn om te kijken naar Italy or Italia vs France vs Zidane. En dan krijg je een heel ander resultaat!!!

  Zie voor de resultaten deze link:

  http://www.blogpulse.com/trend?query1=Zidane&label1;=&query2=Italy+or+Italia&label2;=&query3=France&label3;=&days=90&x=33&y=8

  geplaatst op
 • En Zidane is in alle talen hetzelfde, dus eigenlijk ben je er nog niet....

  geplaatst op
 • Onno en Robin, hoe je het ook went of keert, Zidane is deze dagen meer het onderwerp van gesprek dan Italie of Frankrijk en dat is opmerkelijk; zeker als je je bedenkt dat in de vakantieperiode er extra veel wordt geschreven over deze landen.

  geplaatst op
 • Niet als je ziet wat de staat van dienst is van Zidane, en in dat licht die kopstoot meeneemt zo bij zijn afscheid. Zeker als er geheimzinnig wordt gedaan welke woorden er gevallen zijn, wekt dat specualtie in de hand. Het staat notabene op elke nieuwssite dat Zidane bij een interview met Canal Plus live zal vertellen wat er precies is voorgevallen. Mensen houden van drama.

  Het WK lijkt me meer mensen bezighouden dan de vakantielanden Italië of Frankrijk. En dat bij elke verhandeling over het WK de actie van Zidane wordt meegenomen lijkt me niet meer dan logisch. Dus eigenlijk verbaast het resultaat mij niet zo heel erg.

  geplaatst op
 • Ik vind het niet opmerkelijk, want de kopstook van Zidane was hét moment van de finale. Bovendien was er in alle voorbeschouwingen op ingezoomd dat het Zidane's allerlaatste wedstrijd als voetballer zou zijn. Logisch dus. Bovendien houden mensen van persoonlijk drama...

  geplaatst op
 • P.S.: Zidane was sowieso Man of the Tournament: verkozen tot beste speler, maar bovendien verantwoordelijk voor het meest spraakmakende moment van het toernooi. Dus de kop van dit blogbericht ('Zidane de grote winnaar van het WK Voetbal?') klopt als een bus.

  geplaatst op
 • Komisch eigenlijk dat er zo veel aandacht aan die kopstoot gegeven wordt terwijl Italie het WK gewoon gewonnen had!

  geplaatst op
 • En ik me maar afvragen waar al die bezoekers vandaan komen; wat blijkt. Staat daar zomaar op de homepage van MSN het volgende:

  (...) Leuk bericht op de onvol-prezen site Marketing facts.nl: de kopstoot van Zidane krijgt bij bloggers veel meer aandacht dan wereldkampioen Italië Bron: Computer Idee. (...)

  Leuke titel ook bij Computer Idee:

  (...) Zidane steekt met kop(stoot) en schouders uit boven WK (...)

  Zal zo eens een paar servers gaan bijplaatsen ;-)

  geplaatst op
 • Doe maar een Zidaantje! Over drie minuten gaat Zidaantje (nieuwe naam voor kopstoot in kroeg!) op Canal+ uitleggen waarom hij 'het' gedaan heeft. Liplezers (jawel!) kwamen tot de meest verschillende termen. Vanavond zullen we allemaal het verhaal kennen..... Schijnt ook al ergens een online game te zijn. Wie weet waar?

  geplaatst op
 • @ H. Hier bijvoorbeeld:
  http://img139.imageshack.us/my.php?image=zidaneswf4pz.swf

  geplaatst op
 • Zidane biedt excuses aan

  Zidane verklaarde woensdag voor de Franse betaalzender Canal Plus dat Materazzi zijn moeder en zus met "persoonlijke en harde woorden" beledigde.

  "Ik vraag vergeving aan alle kinderen die mij hebben gezien", aldus Zidane. "Er was geen excuus voor wat ik heb gedaan."


  Mooi, kunnen we over tot de orde van de dag ;-)

  geplaatst op
 • De mortierbrigade laat weer van zich horen: Put your words in Materazzi's Mouth ;-)

  geplaatst op
 • Deze over het Zidane incident mag er ook zijn.
  Kijk op http://www.theregister.co.uk/2006/07/13/zidane_headbutt_outrage/

  geplaatst op
 • Zidane Nr. 1 in Google Zeitgeist (Week Ending July 10)
  http://www.google.com/intl/en/press/annc/zeitgeist2006/zeitgeist_07102006.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.