Zidane de grote winnaar van WK Voetbal?

12 juli 2006, 03:45

Zidane de grote winnaar van WK Voetbal?

Er is geen weblog of forum (al dan niet in de reacties) dat nog niet heeft geschreven over de kopstoot van Zinedine Zidane. Opmerkelijk is dat er op dit moment volgens BlogPulse zelfs meer over Zidane wordt gesproken dan over de wereldkampioen Italie!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

16 Reacties

  media

  Had ‘m al aangepast Robin 😉


  12 juli 2006 om 07:30
  Robin van Schaik

  Dank!


  12 juli 2006 om 07:47
  Robin van Schaik

  En Zidane is in alle talen hetzelfde, dus eigenlijk ben je er nog niet….


  12 juli 2006 om 12:02
  media

  Onno en Robin, hoe je het ook went of keert, Zidane is deze dagen meer het onderwerp van gesprek dan Italie of Frankrijk en dat is opmerkelijk; zeker als je je bedenkt dat in de vakantieperiode er extra veel wordt geschreven over deze landen.


  12 juli 2006 om 12:19
  Floris

  Niet als je ziet wat de staat van dienst is van Zidane, en in dat licht die kopstoot meeneemt zo bij zijn afscheid. Zeker als er geheimzinnig wordt gedaan welke woorden er gevallen zijn, wekt dat specualtie in de hand. Het staat notabene op elke nieuwssite dat Zidane bij een interview met Canal Plus live zal vertellen wat er precies is voorgevallen. Mensen houden van drama.

  Het WK lijkt me meer mensen bezighouden dan de vakantielanden Italië of Frankrijk. En dat bij elke verhandeling over het WK de actie van Zidane wordt meegenomen lijkt me niet meer dan logisch. Dus eigenlijk verbaast het resultaat mij niet zo heel erg.


  12 juli 2006 om 12:41
  jeroenmirck

  Ik vind het niet opmerkelijk, want de kopstook van Zidane was hét moment van de finale. Bovendien was er in alle voorbeschouwingen op ingezoomd dat het Zidane’s allerlaatste wedstrijd als voetballer zou zijn. Logisch dus. Bovendien houden mensen van persoonlijk drama…


  12 juli 2006 om 13:25
  jeroenmirck

  P.S.: Zidane was sowieso Man of the Tournament: verkozen tot beste speler, maar bovendien verantwoordelijk voor het meest spraakmakende moment van het toernooi. Dus de kop van dit blogbericht (‘Zidane de grote winnaar van het WK Voetbal?’) klopt als een bus.


  12 juli 2006 om 13:28
  Inge

  Komisch eigenlijk dat er zo veel aandacht aan die kopstoot gegeven wordt terwijl Italie het WK gewoon gewonnen had!


  12 juli 2006 om 13:44
  H. van der Mey

  Doe maar een Zidaantje! Over drie minuten gaat Zidaantje (nieuwe naam voor kopstoot in kroeg!) op Canal+ uitleggen waarom hij ‘het’ gedaan heeft. Liplezers (jawel!) kwamen tot de meest verschillende termen. Vanavond zullen we allemaal het verhaal kennen….. Schijnt ook al ergens een online game te zijn. Wie weet waar?


  12 juli 2006 om 15:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!