VAC: Content Manager (De Mandemakers Groep)

27 juni 2006, 09:13

De Mandemakers Groep (DMG) in Waalwijk is een snelgroeiend bedrijf van keuken- en badkamer- megastores met inmiddels ca. 1.500 medewerkers. En ook bij DMG is internet een steeds belangrijker communicatie en verkoopkanaal. Voor het optimaliseren van de verschillende websites en het websitebezoek naar deze websites is DMG op zoek naar een Content Manager.

De eerste werkzaamheden zullen bestaan uit het selecteren van één content management systeem tbv de websites en het kiezen van een statistisch pakket. Verder bestaan de dagelijkse werkzaamheden o.a. uit het onderhouden van de content, dagelijkse kwaliteitscontrole en up to date houden van de sites, het beheren, evalueren en verbeteren van de zoekmachine positionering, het voorbereiden en verzenden van periodieke e-mailings, het opzetten van online campagnes en nieuwe websites ism de databasemarketeer en de formulebeheerder en het genereren en analyseren van statistische site- en campagnegegevens.

Lees je dagelijks Marketingfacts, heb je een HBO-opleiding, minimaal 2 jaar werkervaring bij voorkeur in een retail-omgeving en heb je een commercieel inzicht en gevoel voor cijfers, neem dan contact op met DMG voor meer informatie of stuur direct je CV naar xxx

http://www.arbeidsmarkt.com/bedrijf_detail.cfm?bid=1776

www.mandemakers.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!