Over en uit

26 juni 2006, 03:55

Maniche scoort 1-0 voor Portugal (Foto: Telegraaf)

Tsja, daar staan we dan. Hele woonwijken in oranje gehuld, Wuppies uitverkocht en honderden andere WK-acties die nog maar goed en wel waren gelanceerd. En opnieuw was het die dekselse Maniche die de Oranje-droom aan flarden schoot. Jammer, jammer, jammer…

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

14 Reacties

  PF

  Helaas maakt zelfs de beste marketing nog niet het resultaat !


  26 juni 2006 om 04:58
  indira reynaert

  Volgens mij had AH dit voorzien. 😉


  26 juni 2006 om 05:08
  rjmvandiepen

  En nu, kunnen we de Flippo’s ook niet een revival bezorgen? De Tour de France begint volgende week en de flippo’s zijn dan een mooie kans voor een andere supermarktketen.


  26 juni 2006 om 05:15
  jeroenmirck

  Terecht dat dit povere Nederland eruit ligt. Daar helpt geen inhaakactie iets aan. Drie goals in vier wedstrijden… dat zegt genoeg.

  Ik vond Snoecks trouwens helemaal niet goed. Het fascineert me al jaren dat mensen verschil horen tussen de NOS-commentatoren: ik vind het allemaal nurkse zuurpruimen die geen genot zijn om naar te luisteren. Het ergste van Snoecks gisteren: ‘Ik zie nu niet wat u ziet, maar hoor in mijn oortje dat u een huilende Van der Sar ziet. Ik zie geen huilende Van der Sar, maar zie een juichende Maniche. Excuses hiervoor, maar ik zie dus niet de beelden die u ziet. Ik zie verslagen Nederlanders, ik zie juichende Portugezen. Ik zie nu niet wat u ziet, maar u ziet verslagen spelers. Excuses hiervoor. Ik zie nu niet wat u ziet. Ik zie nu de bondscoach op de rug. U ziet dit ook. Excuses hiervoor.’ (Of iets dergelijks.)


  26 juni 2006 om 06:29
  Martin Kloos

  mooie foto…


  26 juni 2006 om 06:38
  Robert de Boer

  Haha geweldig om zelfs een Wuppie af te beelden. Ben benieuwd hoeveel mensen die inleveren, zal wel een flinke puinhoop worden bij de Gamma’s (staaapels oranje onzin)…

  Ik had het radio commentaar van Jack van Gelder een tijdje aan ipv het tv commentaar. Stukken leuker!


  26 juni 2006 om 07:25
  boeiend

  als je bij d-reizen troostprijs op Porto klikt ga je naar Nice.

  Geintje o.i.d. ?


  26 juni 2006 om 10:42
  Diederik Heinink

  @Marco en Jeroen: Vindt Frank idd ook geen topper, maar Evert is toch echt de enorme onbenul idd. heb met een paar andere criticasters (waaronder Igor Beuker en Titus Eikelboom) ons enorm zitten ergeren tijdens de wedstrijd woensdag in Cannes. wel lol erom gehad! maar te triest voor woorden.


  26 juni 2006 om 11:17
  Diederik Heinink

  hahahaha!!!


  26 juni 2006 om 12:45
  Michel

  Wuppies, toch nog maar even dan omdat het intrigeert wat AH aan het doen is geweest. Eerder zag ik al dat diverse AH’s ineens weer pallets met megawuppen hadden vandaag heeft de AH (in Den Haag) weer bij elke kassa een volle bak met kleine wuppies staan. Is dit nu weer overal zo? Hoe verzinnen ze het? Heeft AH dan een extra hype proberen te creeeren door te doen alsof ze ‘uitverkocht’ waren? Dit ziet er wel erg dom uit in ieder geval en is alleen maar anti-reclame aangezien de eerste klant die ik erover hoorde alleen maar geirriteerd raakte van de wuppies: “geef die rode wuppies maar aan die scheids, dat vindt hij een mooie kleur”.


  27 juni 2006 om 14:54
  rjmvandiepen

  Is het jullie opgevallen dat de scheids in de dramatische wedstrijd een geel shirt aan had?

  Kan haast geen toeval zijn!


  29 juni 2006 om 11:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!