• Mobile
    wordt gesponsord door

SNS Bank zet mobile video in als advertentiemedium

SNS Bank zet mobile video in als advertentiemedium

Bill, het online betaalsysteem van SNS Bank zet als eerste in Nederland mobile video’s in als advertientiemedium. Via www.hotsms.com kunnen bezoekers gratis mobiele video’s downloaden. Voor de introductie is gebruik gemaakt van video clips uit de stal van Universal Music. Elke video is voorzien van een paar seconde durende reclame boodschap. HotSMS past dit advertising model al 6 jaar succesvol toe op gratis SMS berichten die voorzien zijn van een reclameregel.

Bezoeker van HotSMS.com logt in en kan op een overzichtspagina de keuze maken uit 12 video clips. Door op een van de clips te klikken en het 06-nummer in te voeren, wordt een SMS bericht met een downloadlink verstuurd. Via de link kan de video worden gedownload en op de telefoon worden opgeslagen. De video is dan oneindig vaak te bekijken. Door het 06-nummer van iemand anders op te geven kan de video ook ‘cadeau gedaan’ worden.

Bron: Persbericht


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.