• Mobile
    wordt gesponsord door

HKU lanceert HKUTV

HKU lanceert HKUTV
,

Tijdens het goedbezochte seminar SelfTV heeft de Hogeschool voor Kunsten Utrecht de internetzender HKUTV gelanceerd. Het TV station is bedoeld om de school als interne community te informeren over het werk, dat op de HKU gemaakt wordt, maar ook om externe belangstellenden te informeren. Het station bevat 5 kanalen:

1. Werk, portfolio van de studenten;
2. never the same: themakanaal met werk van studenten over een bepaald thema;
3. Community
4. Work in progress, een soort pre-view kanaal
5. Live, een kanaal voor live performances en conferenties met een archief.

Het archief van het seminar SELFTV is een van eerste kanalen, die operationeel zal zijn. Vanmiddag stond het materiaal nog niet klaar.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik heb van collega's gehoord dat er erg veel mis ging die dag. Internet deed het niet, beamers kapot etc. Jammer eigenlijk.

    geplaatst op
  • Ja jammer genoeg ging er van alles mis, zowel technisch als programmatisch. Elke keer wisselen van Apple leverde veel problemen op, het starten van een filmpje of een presentatie. Verder verdween een spreker voor zijn presentatie. Door deze zaken was het uiteraard moeilijk om een strak tijdschema aan te houden. Over de presentaties schrijf ik vandaag nog een verslag.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.