• Mobile
    wordt gesponsord door

PCM exploiteert streaming commercials zelf

PCM exploiteert streaming commercials zelf

Vanaf vandaag verschijnen er commercials ‘nieuwe stijl’ op de site van de Volkskrant. De PCM-krant beëindigde de samenwerking met Zoom.in en zorgt voortaan zelf voor de exploitatie van streaming commercials. Na de zomer volgen sites van andere PCM-titels het voorbeeld van de Volkskrant. Volgens Emerce.nl voldeed Zoom.in niet aan de eisen die de Volkskrant stelde aan streaming commercials (via: MarketingTribune).

De commercials gaan vanaf nu gebruik maken van Flash en draaien in een nieuwe videoplayer op de site van de Volkskrant. Daardoor worden de commercials aanklikbaar, iets wat voorheen niet mogelijk was. De commercials duren 10 tot 15 seconden en worden aan het begin of eind van een video afgespeeld. Na de commercial verschijnt er naast de redactionele content een skyscraper van de adverteerder, aldus bronnen bij de Volkskrant.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.