Google Scorebord

Google Scorebord

Google Scorebord

Google blijft me verbazen, wie deze weken zoekt op trefwoorden als WK, World Cup, voetbal of football (om er maar eens een paar te noemen), krijgt het resultaat te zien van de laatst gespeelde wedstrijd (met dank aan Bart).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Inderdaad weer een knap stukje werk van Google. Wat ik persoonlijk óók top vind - en ingegeven door onze eigen Startpagina redactie is het WK-blokje op Startpagina. (In de rechterkolom).

  geplaatst op
 • Toch wel vervelend dat die preview-functionaliteit niet werkt! Ik had er nog bij willen vermelden dat dat blokje dus ook steeds actueel is én dat je daar niet eens iets voor hoeft te doen (dus geen zoekacties op WK of wat dan ook...). Als heel Nederland erin is geïnteresseerd, dan hoort het namelijkgewoon thuis op Startpagina. Zie ook: http://www.paginablog.nl/campagne/2006/06/zet_m_op_oranje.html

  geplaatst op
 • Ik zal toch Ralph eens vragen hoe het nu kan dat bij sommige mensen de preview wel en bij anderen de preview niet werkt. Inderdaad vervelend.

  Maar de boodschap is duidelijk, Startpagina zet 'm op Oranje ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.