Stem en Win een HD-TV met de Marketingfacts/zibb WK actie!

Stem en Win een HD-TV met de Marketingfacts/zibb WK actie!

Stem en Win een HD-TV met de Marketingfacts WK actie!Zoals eerder aangekondigd in mijn artikel “Oranje & WK gekte uitgebroken” presenteren wij in samenwerking met zibb met trots de WK Acties Top 100. Er kan nu gestemd worden. Iedere werkdag komen 10 WK acties langs, waarop gestemd kan worden. Als alle acties geweest zijn, komt er een finale van de beste 10 acties. Onder de inzenders verloten we een LCD-TV (zie hiernaast).

Via de zibb.nl dagelijkse Nieuwsbrief wordt je elke dag op de hoogte gehouden van de actie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Leuke actie.. zelf vond ik het WK abonnement van het AD sterk; niet bijster origineel maar volgens mij wel succesvol. Alleen jammer dat de actie 2 weken voor de start van het WK is omgezet naar een goedkopere (zonder shirt). Heb deze keer gestemd op de schwalbes van Aviko.

  geplaatst op
 • Ik wil die TV wel ;-)

  geplaatst op
 • Een opmerking: ik moet me inschrijven voor de Zibb-nieuwsbrief, maar beide checkboxen eronder reppen alleen over Reed Business Information. Het is ook neit echt duidelijk dat je de onderste niet aan hoeft te klikken.

  Enneh - die TV wil ik ook wel!

  geplaatst op
 • Win een HD-TV

  En waar win ik dan HD content? ;)

  geplaatst op
 • goeie advertorial hier

  geplaatst op
 • Kunnen we er vanuit gaan dat het een 1080p scherm is, aangezien er wordt gesproken over HD-TV? HD-ready hebben we niks aan natuurlijk ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.