Google introduceert reply by-chat

Google introduceert reply by-chat

Reply by chat lets you and your contacts discuss an email you’ve sent or received. If you’ve enabled the Save chat history option in your account, it also groups your chat history in the same conversation as the message you’re chatting about. This way, you can keep all of your communications in context.

Een leuke aanvulling en makkelijk als je snel wilt reageren op een mail. Verder natuurlijk een interessante poging om eindelijk eens wat mensen aan Google Talk te krijgen en om de Google services verder te integreren. Meer op de Google site.


DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Is handig. Hierna volgt ook de SMS historie. De belactiviteit. De belhistorie (de opgenomen gesprekken). De videohistorie (de videobellen beelden). De activitityhistorie (wat heb je met iemand anders online gedaan, bvb een game of een document samen bekijken en bespreken). Het duurt nog even, maar het gaat allemaal die kant op.

  geplaatst op
 • Alleen nog een face 2 face historie :) Wat heb ik op die ene borrel ook al weer gehoord van die ene persoon ...

  geplaatst op
 • Ik vrees dat ook zelfs dat meegenomen gaat worden. Hoe vaak vraag je je wel eens af: 'dat hadden we toch zo besproken?', of 'wat zei die dame ook alweer over?'. In de 'mixed reality' krijgen we antwoord op alle vragen waarvan het antwoord bekend had kunnen zijn. Maar dat zal nog wel even duren. Ik schat een jaar of twintig. Maar dat het daar naar toe gaat, staat helemaal vast.

  geplaatst op
 • Het wordt inderdaad een futuristisch verhaal :) Ben het compleet met je eens.
  Ben met name alleen erg benieuwd hoe data opgeslagen gaat worden en hoe we data gaan structureren en vinden. Wordt dat sociaal? Of gaan we helemaal wild op kwalitatieve data toepassen voor gebruikersprofielen die dan weer de informatiebehoefte/structuur bepalen?
  Sprak maandag Hans Mannak die met erg leuke dingen op dat gebied bezig is ...

  geplaatst op
 • Ik vind menselijke hersens het meest inspirerend voor data-opslag (dat was al mijn afstudeeronderwerp in 1993). Ik denk dat 'flexibele' databases de toekomst hebben. Hoe ze ook gaat heten. Databases die geen vaste tabellen hebben maar om kunnen gaan met begrippen als 'relaties', 'gevoel'en 'afkeer'. Veel meer werken met flexibele associaties. Zodat ze dat aan menselijke profielen kunnen koppelen. En waar personal brand agents (weer zon ding, zie boek) toegang tot kunnen hebben. Misschien een beetje cryptisch, maar tis al laat. Ga slapie doen. Bon nuit :-)

  geplaatst op
 • [Druk meeschrijvend ;) ] Personal Brand Agents als in de zin van Infomediairs?

  geplaatst op
 • Er is een hele slimme meneer geweest en die heeft daar een heel boek over geschreven. En nu ga ik echt naar bed. Voor ik allemaal onzin ga typen. :-)

  geplaatst op
 • :P Staat in mijn lees-queue :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.