• Mobile
    wordt gesponsord door

Digital Generation Report 2006

Digital Generation Report 2006

Digital Generation Report 2006

93% van de Europese 16-24 jarigen hebben een mobiele telefoon en meer dan een derde gebruiken hun mobiele telefoons, PDA’s en Blackberry’s om op internet te surfen en te mailen. Deze Europese jongeren zijn vaker online dan oudere leeftijdsgroepen (48% elke dag, gemiddeld 13 uur per week), hebben een grotere honger voor media en zijn ook meer geneigd om meerdere media tegelijkertijd te gebruiken. Zo valt te lezen in het vandaag uitgegeven Digital Generation Report 2006 (pdf).

“The 16-24 age group is the Holy Grail for many advertisers, as they represent the key consumers of tomorrow. This research shows that not only is the way they are using media changing but that the time they spend and their attitudes to different media is changing also.  If advertisers are to reach this key audience effectively, they need to re-look at how they allocate their budgets across the key media sectors.”, aldus Michael Kleindl van de EIAA.

Bron: persbericht EIAA


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Echter kan ik jullie vertellen dat het in landen waar de afstand woon werk verkeer groter is of de bedrade infrastructuur slechter is dit percentage veel hoger is. In een land als Zuid Afrika is het gebruik veel hoger. In West Europa is het gebruik nog niet echt hoog, wij zijn "blessed" met breedband internet en een computer op bijna elke locatie (werk en thuis) en de reis afstanden zijn erg kort. En hoe weet ik dit. Omdat ik hier werk Mowave. Over een maand of 2 zal ik wel eens een raport laten zien indien dit dan mag ;)

    geplaatst op
  • Kjeld: van ons mag je dat rapport altijd laten zien, hoor ;-) Ik ben benieuwd.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.