Mini In Game Advertising Event

Mini In Game Advertising Event

Op 12 juni is het event met de titel “Ingame-reclame; Hoeveel kan jij aan?”. Dit evenement zal in het geheel toegewijd zijn aan ingame-reclame. De centrale vraag op dit evenement is: “Hoeveel ingame reclame kan de gamer aan?”. Meerdere experts op het gebied van gaming en advertising zullen hier hun mening over geven en dieper ingaan op het fenomeen ingame-reclame en het toekomstbeeld van deze relatief nieuwe wijze voor merken om onder de mensen te komen.

Het programma loopt van 15.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis (wel even aanmelden) (gevonden bij Cem Yildiz op Games Blogo).

De host van de middag is Skate the Great. Hij is onder andere bekend van het programma Gamekings dat wekelijks op TMF is te zien.

De volgende professionals zullen van zich doen spreken:

Maarten Brands
Maarten Brands is marketing & sales manager bij“Woedend Games” hij focust zich op de business kant van gaming. Maarten is een pionier op het gebied game advertising en is nooit moe om de ins en outs van interactieve media communicatie aan zijn klanten te communiceren.
David Nieborg
David B. Nieborg is docent aan de Universiteit van Amsterdam en als onderzoeker verbonden aan de Amsterdam School for Cultural Analysis (ASCA). Hij schrijft voor diverse websites en bladen over games en game cultuur.
David Wolff
Consultant bij Breakaway Interactive
Peter Warman
Peter Warman is commercial director bij Mediarepublic en is betrokken bij de ontwikkeling van het online spel Eccky. Eccky heeft de beste innovatieprijs van de SpinAwards 2005 gewonnen!

Het programma van de dag zal er als volgt uitzien:
14:45 - Zaal open
15:00 - Opening Skate
15:10 - Welkomstwoord Emilie Randoe (Directrice Instituut Interactieve Media)
15:20 - Maarten Brands zal een beeld schetsen van de toepassing van Ingame-reclame
15:40 - David Nieborg vertelt ons iets over Americas Army
16:00 - David Wolff gaat ons iets vertellen over Ingame-reclame en de mediamix
16:20 - Peter Warman gaat de case beschrijving van het spel Eccky voorleggen
16:40 - Discussie en vragen vanuit de zaal
17:00 - Afsluiting door Ad-men en Skate gevolgd door een borrel

Het evenement zal plaatsvinden op de Hogeschool van Amsterdam (vestiging Leeuwenburg) en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Meld je aan bij .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of via het aanmeldformulier op ingame reclame blog.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zelf run ik een gaming organisitie (één van de succesvolste Benelux teams die internationaal ook meekunnen) en merk ik dat gaming advertenties een erg onderschatte markt is. Je bereikt vrij makkelijk een erg moeilijk te overtuigen publiek en kan je erg goed bewust maken van je doelgroep. Onze website trekt 100 000 bezoekers per maand en toch is het moeilijk mensen te overtuigen van de slagkracht die een gaming website heeft bij de jeugd. Ze kijken niet meer naar TV of luisteren naar de radio maar zowat alles gebeurd online.

    Uit studies blijkt dat de Nederlandse jeugd meer op het net zit dan TV kijkt. Mooi initiatief en hopelijk opent dit wat ogen bij de mensen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.