Derde businessblogmeeting over blogometrics

Derde businessblogmeeting over blogometrics

Zoals eerder aangekondigd vindt op 1 juni de derde businessblogmeeting plaats in Baarn. Dit keer ligt de organisatie in handen van Peter Wiegman en is het thema blogometrics, oftewel wat kun je allemaal meten aan een weblog en wat doe je vervolgens met al die informatie.

Peter Wiegman zal laten zien hoe een cijferman zijn eigen blog monitort. Welke statistiekprogramma’s gebruikt hij welke analyses haalt hij daar uit? Ondergetekende zal aan de hand van een model laten zien hoe een blogbezoeker kan evalueren van passant tot evangelist. In de presentatie van Ruben Timmerman kunnen we zien hoe de conversie en usability van een weblog verhoogd kan worden, hoe cijfers geinterpreteerd moeten worden en wat de ‘quick-fixes’ zijn. Tot slot zal Tjeerd Kooij laten zien waaraan een blog moet voldoen om als volwaardig advertentieproduct gepositioneerd te mogen worden. Wellicht dat ik daarop nog kort zal inhaken met de stand van zaken rondom Blogads.nl. Veruit het belangrijkste onderdeel van de meeting is de borrel na afloop die dit keer is gesponsord door ilse media.

Als het goed is heeft iedereen die zich heeft aangemeld een uitnodiging ontvangen. Heb je dat niet, helaas dan was je dit keer te laat en hopen we dat je er de volgende keer wel bij kunt zijn!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.