Wish me Luck

8 mei 2006, 06:10

De eindexamens staan voor de deur en dat brengt een hoop spanning met zich mee. Om de examenkandidaten een hart onder de riem te steken is NDC|VBK de uitgevers een initiatief gestart; Wish me Luck Eindexamen.

Wish me Luck is een concept waarbij speciale gelukstelegrammen worden opgesteld met binnengekomen sms-berichten. Het principe van Wish me Luck Eindexamen is dat familie, vrienden of buren eindexamenkandidaten in de drie Noordelijke provincies op een leuke en originele manier een gelukwens kunnen sturen. Door een bericht te sms’en naar een centraal nummer, krijgt het sms-bericht een plaats op het gelukstelegram.

Tot en met 15 mei kunnen er nog sms-berichten verzonden worden.

Vanaf 18 mei, bij aanvang van de eindexamens, zullen alle eindexamenkandidaten hun persoonlijke gelukstelegrammen uitgereikt krijgen, met daarop alle voor hun bedoelde boodschappen. Rond 16 juni krijgen alle sms-ers de uitslag van ’hun’ kandidaat via de mobiele telefoon. Het Wish me Luck concept sluit zich aan bij de trend dat kranten zich ontdoen van hun stoffige imago.

Mark Julsing (1984) is marktonderzoeker bij HanzeConnect (Groningen). Met name is hij gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek. Tevens beheert Mark Julsing samen met een collega onderzoeker de blogs spsslog.com en mozlog.nl

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!