VPRO’s Tegenlicht over Google

VPRO’s Tegenlicht over Google

Aankomende zondag komt VPRO’s Tegenlicht met de uitzending “Google: Achter de schermen”. Voor dit programma zijn onder andere Vint Cerf, Marissa Mayer (beide Google) en John Batelle (Schrijver van ‘The Search’ en Google-criticus) geïnterviewd over de rol van Google bij de ontwikkeling van internet, de rol van Google als hoeder van alle informatie op internet (en de consequenties daarvan) en de censuur in China.

Na de eenzijdige, onzorgvuldige en onvolledige uitzending van Zembla over het zelfde onderwerp van een maand geleden ben ik erg benieuwd wat Tegenlicht er van gemaakt heeft. Ik hoop dat in deze uitzending beide kanten van het verhaal goed aan het licht komen en de onderwerpen kritisch maar doch objectief worden bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ze hebben in ieder geval goede sprekers met een kritische blik (John Batelle), danwel goed oog voor zaken vanuit de eerste hand (Marissa Mayer). Jammer dat het aanstaande zondag is, woensdag is nl Google Press Day waarin enkele belangrijke mededelingen worden gedaan (aldus Marissa Mayer).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.