VPRO’s Tegenlicht over Google

4 mei 2006, 12:02

Aankomende zondag komt VPRO’s Tegenlicht met de uitzending “Google: Achter de schermen”. Voor dit programma zijn onder andere Vint Cerf, Marissa Mayer (beide Google) en John Batelle (Schrijver van ‘The Search’ en Google-criticus) geïnterviewd over de rol van Google bij de ontwikkeling van internet, de rol van Google als hoeder van alle informatie op internet (en de consequenties daarvan) en de censuur in China.

Na de eenzijdige, onzorgvuldige en onvolledige uitzending van Zembla over het zelfde onderwerp van een maand geleden ben ik erg benieuwd wat Tegenlicht er van gemaakt heeft. Ik hoop dat in deze uitzending beide kanten van het verhaal goed aan het licht komen en de onderwerpen kritisch maar doch objectief worden bekeken.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

1 Reactie

    alternet

    Ze hebben in ieder geval goede sprekers met een kritische blik (John Batelle), danwel goed oog voor zaken vanuit de eerste hand (Marissa Mayer). Jammer dat het aanstaande zondag is, woensdag is nl Google Press Day waarin enkele belangrijke mededelingen worden gedaan (aldus Marissa Mayer).


    4 mei 2006 om 17:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!