Kluwer opent aanval op Zibb

Kluwer opent aanval op Zibb

Afgelopen week schreef Planet dat uitgeverij Kluwer onder de naam Plein+ de krachten bundelt met de sponsors Postbank, ArboNed en Centraal Beheer Achmea in een portaal voor het midden- en kleinbedrijf. Op dat moment was de website van Plein+ nog niet beschikbaar. Inmiddels staat de site online en kan ik niet anders dan concluderen dat het een saaie kennisbank is waarvan ik me afvraag welke ondernemer daar nu op zit te wachten. Of vergis ik me wellicht?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Wel, dat is volgens mij precies wat ze willen zijn.. Dé kennisbank. En niet voor het MKB, maar wel voor de MKB adviseur. Dit is dus helemaal geen aanval op Zibb!

  geplaatst op
 • Dank voor de aanvullende nuancering Tinus, ik begreep eerlijk gezegd de titel van Planet ook al niet helemaal toen ik de site bekeek.

  geplaatst op
 • Wat Planet schrijft over het nieuwe kennisportaal Pleinplus.nl is ongenuanceerd. De website is gericht op de MKB-adviseur en niet op de ondernemer. Naast signalering is Pleinplus vooral bedoeld als verdieping op de talrijke aandachtsgebieden van de MKB-adviseur. Het is dus allerminst een aanval op Zibb of een ander ondernemersportaal aangezien deze websites uitgaan van bredere formules. Kortom, voor informatie over de laatste BMW surf je naar Zibb, voor een goed advies aan de MKB-er ga je naar Pleinplus.

  geplaatst op
 • Jammer, ik mis ook een rss functie! Lijkt me vreemd voor een nieuwe site niet?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.