[Advertorial] 20 kortingscodes voor een seminar met meesterbeïnvloeder Robert Cialdini

19 september 2013, 09:00

Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn boek 'Invloed': het ging meer dan 2 miljoen keer over de toonbank. Op 26 september komt Cialdini naar Nederland voor een seminar bij DenkProducties. Marketingfacts heeft 20 kortingscodes voor 20% korting op de deelnameprijs. Wil je zo'n code ontvangen? Vraag hem nu aan! Naast Cialdini zie je op 26 september ook topsprekers als Ben Tiggelaar, Jos Burgers en Jim Stolze op het podium. En je mag aanschuiven bij de Europese primeur (!) van Cialdini's nieuwste presentatie over timing bij beïnvloeding: Moments of Power.

26 september: Psychologie van het Overtuigen

Meer dan 200 professionals, managers en ondernemers schreven zich in voor het seminar 'Psychologie van het Overtuigen' met o.a. Robert Cialdini. In dit seminar geeft Cialdini je inzicht in de werking van de 6 'weapons of influence' die hij ontdekte tijdens zijn wereldberoemde onderzoek. Cialdini deelt het podium met de beste Nederlandse sprekers op dit terrein, van Ben Tiggelaar tot Jos Burgers, Jim Stolze en Jan van Setten.

Reguliere tickets zijn € 995,- maar Marketingfacts heeft 20 kortingscodes waarmee je 20% korting krijgt. Vraag er nu één aan. Voordat ze weg zijn.

Cialdini bij RTL-Z:

Meer weten:

Als je inschrijft voor het seminar, mag je bovendien aanschuiven bij de Europese première van Cialdini's nieuwste presentatie. Een verhaal over 'Moments of Power' waaraan hij al jaren werkt en dat pas in 2015 in boekvorm verschijnt. Maar Cialdini heeft nu al genoeg materiaal voor een sneak preview lezing. Een uitzonderlijke kans!

PS: belangrijk: heb je al ingeschreven voor het seminar? Dan gaat de korting met terugwerkende kracht in!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!