1 miljoen MSN Spaces in Nederland

1 miljoen MSN Spaces in Nederland

Vandaag zou de Nederlandse MSN Spaces haar 1 miljoenste gebruiker hebben geregistreerd. Sinds de lancering in december 2004 zijn er wereldwijd inmiddels 20 miljoen MSN Spaces aangemaakt (niet te verwarren met MySpace).

Hoeveel gebuikers zouden nu ook aktief MSN Space gebruiken? Voor zover ik weet wordt er namelijk automatisch een MSN Space aan-gemaakt als je MSN Messenger 7 installeert. Leuk voor de statistieken maar wat is nu het werkelijke gebruik?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Zegt dit iets? Ik heb ook een MSN Space, maar nadat ik er een had aangemaakt heb ik er nooit iets mee gedaan. Iets anders: hoeveel mensen zijn eigenlijk daadwerkelijk actief op web-log?

    geplaatst op
  • Zoals ik ook al aangaf vraag ik mij ook af wat het werkelijke gebruik is van MSN Spaces. Deze vraagt geldt uiteraard ook voor web-log.nl. Michiel of Joris, hebben jullie hierover recente cijfers?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.