10th Annual Webby Nominees Announced

10th Annual Webby Nominees Announced
,

10th annual Webby Nominees Vandaag zijn de Webby Nominees bekend gemaakt. Het is altijd weer een leuke verkenningstocht om alle genomineerden eens te bekijken. Genoeg om een dag lang over het net te surfen. Veel bekende websites waaronder 6 x Google en 4 x Yahoo! maar ook vele minder bekende websites.

Zo is National Public Radio (publieke omroep van de US) ook 6 x genomineerd. Nieuw dit jaar zijn de nominaties voor podcasts en weblogs. Hier zijn de nominees te vinden. Kijk vooral ook even onder de categorie Travel :-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • waaronder onze 'eigen' Fabchannel (http://www.fabchannel.com)!

  geplaatst op
 • Wow! 3 Nederlandse partijen doen dus mee dit jaar. Fabchannel had ik nog niet gezien, absoluut Webby Award worthy en ik zie nu ook INGDirect er tussen staan. Je kan hier je peoples voice stem uitbrengen.

  geplaatst op
 • Wie is de 3e nederlandse partij?

  geplaatst op
 • http://www.coolcapitals.com/

  geplaatst op
 • Aangezien Webwereld, Adformatie en Planet ons ook over het hoofd zien moeten we toch maar wat meer aan promotie doen. CoolCapitals is dan wel op de Amerikaanse markt gericht maar de competitie is niet bepaald klein en we kunnen alle support gebruiken.

  geplaatst op
 • Ik denk dat dat vooral te maken heeft met het persbericht dat Fabchannel heeft verstuurd. Soms blijken persberichten toch te werken; zeker als de redacties niet verder kijken dan het bericht zelf.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.