10e Editie Data Donderdag #ADV

10e Editie Data Donderdag #ADV

Data Donderdag, de Big Data meetup zonder technische details, zit al weer op de 10e editie. Donderdag 19 november vindt in de Beurs van Berlage weer een inspirerende avond plaats vol interessante sprekers die een verhaal hebben rondom Big Data.

Data Donderdag is gericht op managers, (online & digital) marketeers en business owners (it en marketing directors) die op zoek zijn naar aansprekende cases en praktijkvoorbeelden. Data Donderdag heeft als doelstelling de doelgroep te inspireren en te verbinden om de ontwikkelingen op het gebied van Big Data een stimulans te geven.

Voor deze editie is het programma als volgt:

Inloop: 18.30 – 19.00 uur – Ook dit keer zorgen wij weer voor pizza’s

Kick-off: Mark van Rijmenam – mede organisator van Data Donderdag en Founder Datafloq 

Spreker 1: Piek Vossen - Hoogleraar Computationele Lexicologie aan de VU

Piek zal in gaan op hoe bedrijven tekst mining kunnen gebruiken voor reputatie management en sentiment analyse.

Spreker 2: Hylke Niermeijer (Achmea) en Erik Kentie (Easim, initiatief TU Delft) praten over data cases binnen de verzekeringsbranche.

Spreker 3: Marcel van der Kuil  - MedTech Professional en CEO SensoRun

Wat hebben hardlopen en data science met elkaar gemeen? Heel veel blijkt en Marcel zal  vertellen hoe dat precies in elkaar zit.

Spreker 4: Niek Temme - Business Analytics Consultant - DeltIQ Group

De slimme thermostaat zien we steeds vaker. Maar hoe ontwikkel je een slimme thermostaat met behulp van machine-learning en big-data technologie?

Startup Pitch: Bert Böekling & Mark van Hattem – Mede-oprichters - Whatifolution

Whatifolution verandert datamodellen in sets van onderling verbonden grafieken waardoor visuele manipulatie door het gebruik van een muis of een vinger mogelijk wordt.

Netwerkborrel: 21.00 – 22.00 uur

Het evenement zal in het Nederlands plaatsvinden. Data Donderdag is het event voor marketing, online, strategie, IT en innovatie managers. Aanmelden voor deze inspirerende avond is kosteloos. Geef je snel op, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot twee dagen voor het evenement kosteloos afmelden.

Data Donderdag biedt alleen toegang aan Big Data software vendors en system integrators via sponsoring van een Data Donderdag.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.