Zoeken.nl breidt zoekdiensten uit met telefoongids

Zoeken.nl breidt zoekdiensten uit met telefoongids

Vanaf vandaag heeft de zoekmachine zoeken.nl een telefoongids toegevoegd. Het zoeken naar telefoonnummers en adressen is volledig ge?ntegreerd in de huisstijl van Zoeken.nl, zonder enige vorm van reclame. Vanuit de resultaten kan de gebruiker snel een plattegrond opvragen, een route plannen of verder zoeken op het internet. Voor de data is een overeenkomst gesloten met de Gouden Gids.

Volgens Zoeken.nl directeur Jan-Willem Tusveld is de telefoongids een uitstekende aanvulling op de huidige zoekdiensten. “De meeste telefoonnummers worden tegenwoordig opgezocht via het internet. Een goede en snelle telefoongids maakt Zoeken.nl hierdoor nog completer als zoekmachine. Daarnaast willen we een rustige omgeving cre?ren waarbij de gebruiker niet gestoord wordt door commerci?le uitingen.”

Naast het geclusterd zoeken naar webpagina?s kon er bij Zoeken.nl ook al specifiek gezocht worden op afbeeldingen en MP3 bestanden. De nu toegevoegde telefoongids is de eerste van een aantal nieuwe uitbreidingen die de zoekmachine gaat doorvoeren. “Onze doelstelling is dat de gebruiker voor elk type zoekopdracht bij ons terecht moet kunnen,” aldus Tusveld.

Bron:
Persbericht zoeken.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.