Zoeken.nl breidt zoekdiensten uit met telefoongids

7 juli 2005, 09:41

Vanaf vandaag heeft de zoekmachine zoeken.nl een telefoongids toegevoegd. Het zoeken naar telefoonnummers en adressen is volledig ge?ntegreerd in de huisstijl van Zoeken.nl, zonder enige vorm van reclame. Vanuit de resultaten kan de gebruiker snel een plattegrond opvragen, een route plannen of verder zoeken op het internet. Voor de data is een overeenkomst gesloten met de Gouden Gids.

Volgens Zoeken.nl directeur Jan-Willem Tusveld is de telefoongids een uitstekende aanvulling op de huidige zoekdiensten. “De meeste telefoonnummers worden tegenwoordig opgezocht via het internet. Een goede en snelle telefoongids maakt Zoeken.nl hierdoor nog completer als zoekmachine. Daarnaast willen we een rustige omgeving cre?ren waarbij de gebruiker niet gestoord wordt door commerci?le uitingen.”

Naast het geclusterd zoeken naar webpagina?s kon er bij Zoeken.nl ook al specifiek gezocht worden op afbeeldingen en MP3 bestanden. De nu toegevoegde telefoongids is de eerste van een aantal nieuwe uitbreidingen die de zoekmachine gaat doorvoeren. “Onze doelstelling is dat de gebruiker voor elk type zoekopdracht bij ons terecht moet kunnen,” aldus Tusveld.

Bron:

Persbericht zoeken.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!