Zoekdienst ilse gaat zich richten op lokale markt

Zoekdienst ilse gaat zich richten op lokale markt

Zowel Paul Molenaar als Nils Rooijmans zijn wat kryptisch in hun aankondiging dat er in dit jaar opnieuw wordt geinvesteerd in de zoekdienst ilse. Maar dat er wat gaat gebeuren is wel duidelijk:

“We hebben een aantal partijen gesproken over samenwerkingsvormen op het gebied van zoektechnologie, en voor ons is het duidelijk welke koers we gaan varen. De samenwerkingen zijn nog niet bezegeld (paar weekjes nog), maar wel is duidelijk dat ilse.nl zich helemaal zal toeleggen op een eigen zoekdomein. Daarbij is kennis over het lokale domein belangrijk, maar ook op onderwerpgebieden. We zullen de brede ‘www-index’ niet langer zelf doen, maar zorgen wel dat onze kennis over het lokale domein wordt ingebracht in het geheel.” aldus Paul Molenaar, directeur ilse media op zijn weblog.

De zoekdienst van ilse media heeft de laatste jaren aan populariteit ingeboet ten gunste van marktleider Google maar de naamsbekendheid is nog steeds hoog blijkt uit recente onderzoeken (o.a. Nationale Search Engine Monitor).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.