Zoek en win: ons Marketingfacts Jaarboek heeft een geheimpje

8 juni 2017, 08:30

Waarschijnlijk wist je al dat het Marketingfacts Jaarboek voor het twaalfde jaar op rij het meest actuele overzicht geeft van de stand van zaken in online marketing in Nederland. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat er een geheimpje in het boek zit. Een easter egg zoals dat heet. Kan jij ‘em vinden?

Zoals de cover van het Marketingfacts Jaarboek al doet vermoeden: we hebben gekozen voor een gamethema dit jaar. Waarom? Omdat games draaien om het verbeteren van je vaardigheden om zo steeds lastigere vraagstukken op te lossen. Net als ons Jaarboek dus: je verbetert je marketingkennis en tackelt die marketinguitdagingen elke dag op je werk. Of tijdens je studie natuurlijk.

Elke slimme game heeft een easter egg. Een geheimpje tussen de makers van het spel en de oplettende gamer; een tip, een grapje, een cheat, noem maar op. In het Marketingfacts Jaarboek zit ook zo’n easter egg. Een verwijzing naar de wereld van games. En jij kan die easter egg vinden. Dus heb je al een Jaarboek gekocht of ben je dat nog van plan, ga op zoek naar die easter egg en laat het ons weten als je de puzzel hebt gekraakt. Ben je de eerste en kan je bewijzen aan ons dat je daadwerkelijk het mysterie hebt ontrafeld, dan krijg je van ons natuurlijk een beloning.

Doe mij zo’n Marketingfacts Jaarboek 2017-2018

We geven geen tips, geen hints en ook geen cheats. Heb je de code gekraakt, mail dan naar jaarboek[@]marketingfacts[.]nl. Als de commissie van Marketingfacts-eindbazen ziet dat je oplossing klopt, krijg je van ons een jaarabonnement op een van de onderstaande marketingvakbladen naar keuze.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!