Je bekijkt een artikel van

Zo word je in in één dag systematisch innovatiever en creatiever #spon

16 juni 2020, 07:38

‘We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them’

De organisatie staat voor een uitdaging. Het is een behoorlijke kluif en dan wordt aan jou als marketeer gevraagd om met een oplossing te komen. Maar hoe pak je dat dan aan? Als je oplossingen en ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd wil aanpakken als individu of als team dan is daar inzicht voor nodig. Inzicht in hoe ons brein werkt, en hoe het ons vaak voor de gek houdt. Dit in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te worden als marketeer en/of manager.

Tijdens de Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken krijg je het ‘basisgereedschap’ om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken. Je gaat aan de slag met een methode die toepasbaar is bij het ontwikkelen van o.a. nieuwe producten en concepten, het ontdekken van nieuwe markten, het realiseren van klantfocus, het doorvoeren van procesverbeteringen, het oplossen van (samenwerkings)vraagstukken, het in kaart brengen van marketingacties en alles waar patroon doorbrekend denken het verschil bij kan en moet maken.

Schrijf je nu in

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!