• Mobile
    wordt gesponsord door

Zeven jaar location based services

Zeven jaar location based services
, ING Groep
@evr

Netimperative heeft een aardig artikel over zeven jaar location based services. In de B2B-sector mag het dan aardig werken in de B2C-sector lijkt het maar niet van de grond te komen, met name omdat de sector nog focused op ringtones en SMS. 

Twee voorbeelden tonen aan dat er toch succesvolle toepassingen in de consumentenmarkt mogelijk zijn, met name op het vlak van social networking.

Dodgeball maakt het in New York mogelijk vrienden of vrienden van vrienden in je omgeving te zoeken en samen ergens af te spreken.

Yellow Arrow Project is een ander fraai voorbeeld. De opzet is locaties door gebruikers te laten voorzien van Yellow Arrows met een uniek nummer. Via dit nummer kan informatie worden opgevraagd over de locatie en kun je zelf informatie toevoegen voor andere gebruikers.

Iemand al de eerste Yellow Arrow in Nederland gesignaleerd?


Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.