Youp absolute kijkcijferkanon

Youp absolute kijkcijferkanon

Ondanks het matige niveau van zijn oudejaarsconference heeft Youp van ?t Hek meer dan de helft van alle kijkers, zo?n 4,25 miljoen, weten te trekken.

Ook het jaaroverzicht van Spijkers met koppen werd goed bekeken, door ruim drie miljoen mensen (aandeel 41 procent). RTL4 scoorde met Laat ze maar lache en de Oudejaarsloterijshow respectievelijk 26 en 18 procent, terwijl slechts 5 procent naar het Concert Andr? Hazes op SBS6 keek. Gemiddeld keek op 31 december 2002 33 procent naar Nederland 3, 21 procent naar RTL4 en 4 naar SBS6.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

 • Drie programma's werden vorig jaar beter bekeken dat Van 't Hek:

  1. Huwelijk Willem Alexander en Máxima -> 6,4 miljoen.
  2. Olympische 5 km schaatsen vrouwen -> 4,5 miljoen.
  3. Dodenherdenking -> 4,5 miljoen.
  4. Youp speelt Youp -> 4,2 miljoen.

  Kijkcijfers boven de 3 miljoen zijn heden ten dage een uitzondering door de komst van de vele tv-netten. Vroeger (tot halverwege de jaren 80), toen er nog maar 2 tv-zenders waren, kwamen scores van boven de zes miljoen van amusementprogramma's regelmatig voor. André van Duin en Henny Huisman werden toen soms door wel 7 miljoen Nederlanders bekeken. Extreem hoge scores halen nu alleen nog hele belangrijke voetbalwedstrijden, met name die van het Nederlands elftal.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.