Yahoo! EPG

Yahoo! EPG

Yahoo! EPG

Erwin wees me gisteren op Video Search To Go. Een korte beschrijving van hoe je met Yahoo! Video Search en Media RSS een soort van EPG (Electronic Program Guide) in iTunes 6 kunt maken.

Wat je dan krijgt? Vooralsnog had ik vanmorgen een bak met waardeloze marketingvideos maar dat is een kwestie van de zoek-opdracht optimaliseren en wellicht betere tools vinden. Binnenkort heb ik iedere ochtend de laatste videopresentaties op mijn iPod, wat ik je brom!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ideaal concept idd. Wat ook ontzettend makkelijk werkt is de combinatie del.icio.us en iTunes 6....

  geplaatst op
 • Echites verwijst ook naar CastSource, een eenvoudige interface waarmee je met zoektermen een RSS-feed opbouwt om daarmee de betreffende videocasts of podcasts te vinden.

  geplaatst op
 • Een andere insteek is die waarbij je niet graait in een grote chaotische bak met mediabestanden (i.e. een zoekmachine) maar waarbij je je abonneert op RSS-feeds van Torrent-sites.

  R-win.com:
  "(...) Als de betreffende torrentsites RSS-feeds van categorieen of - voor televisie - per serie zouden maken, zouden de RSSfwd.com-gebruikers een gepersonaliseerde TV-downloadgids hebben. Het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat een van de grote Torrent-sites daarmee begint. (...)"

  geplaatst op
 • Leuk, nog een Erwin. En met een leuk concept idd! (ligt aan de naam natuurlijk hahaha)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.