Word jij de nieuwe communicatie-adviseur bij NTR?

2 december 2014, 13:00

De NTR draagt haar missie uit met de regel ‘speciaal voor iedereen’. We vullen dat in met aansprekende programma’s voor alle doelgroepen. Kwaliteit en vernieuwing zijn onze drijfveren. Niet alleen in onze programma’s, maar ook in de manier waarop wij de NTR en haar programma’s onder de aandacht brengen. Het sterk veranderende mediagedrag van ons publiek, dat zich steeds meer online manifesteert, is daarbij leidend. Om deze ontwikkeling mede vorm te geven in ons marketingbeleid, zoekt de NTR een veelzijdige communicatie-adviseur (32 uur per week), die onze programma’s gaat promoten met een slimme mix van online en offline marketing.

Je adviseert redacties, onderhoudt contacten met mediapartners, coördineert de ontwikkeling van pr-middelen en begeleidt presentatoren en acteurs in hun contacten met de pers. Je houdt je met name bezig met de jeugd- en kunst & cultuurprogramma’s van de NTR.

Functie-eisen

Wij zoeken een inspirerende marketeer met journalistieke kwaliteiten, die zich laat drijven door vernieuwing en impact en die de kracht van online marketing perfect weet in te zetten, in combinatie met offline middelen en free publicity.

Vereist zijn:

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing en communicatie;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • een aantoonbaar trackrecord op het gebied marketinginnovatie;
  • een creatieve geest en een soepele pen;
  • het vermogen te werken in een hectische omgeving met een breed palet aan activiteiten;
  • een relevant netwerk;
  • affiniteit met de programma’s van de NTR, in het bijzonder op het gebied van jeugd en kunst & cultuur.

Wij bieden

Een tijdelijk contract in eerste instantie voor een periode van 12 maanden. Deze functie wordt gehonoreerd binnen salarisklasse G van de omroep CAO.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt je contact opnemen met Arthur Schuitemaker, hoofd Marketing & Communicatie, telefoon 035 677 3026 of 06 533 60 773.

Reageren

Voldoe je aan bovengenoemde criteria? Stuur dan vóór 12 december een motivatie, voorzien van CV, onder vermelding van vacaturenummer 14-26 per e-mail naar sollicitaties@ntr.nl of per post naar: NTR, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 29000, 1202 MA Hilversum. De eerste ronde sollicitatiegesprekken wordt gepland in week 2. Alleen kandidaten die voldoen aan genoemde functie-eisen, komen voor selectie in aanmerking.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!