Word jij de nieuwe communicatie-adviseur bij NTR?

Word jij de nieuwe communicatie-adviseur bij NTR?

De NTR draagt haar missie uit met de regel ‘speciaal voor iedereen’. We vullen dat in met aansprekende programma’s voor alle doelgroepen. Kwaliteit en vernieuwing zijn onze drijfveren. Niet alleen in onze programma’s, maar ook in de manier waarop wij de NTR en haar programma’s onder de aandacht brengen. Het sterk veranderende mediagedrag van ons publiek, dat zich steeds meer online manifesteert, is daarbij leidend. Om deze ontwikkeling mede vorm te geven in ons marketingbeleid, zoekt de NTR een veelzijdige communicatie-adviseur (32 uur per week), die onze programma’s gaat promoten met een slimme mix van online en offline marketing.

Je adviseert redacties, onderhoudt contacten met mediapartners, coördineert de ontwikkeling van pr-middelen en begeleidt presentatoren en acteurs in hun contacten met de pers. Je houdt je met name bezig met de jeugd- en kunst & cultuurprogramma’s van de NTR.

Functie-eisen

Wij zoeken een inspirerende marketeer met journalistieke kwaliteiten, die zich laat drijven door vernieuwing en impact en die de kracht van online marketing perfect weet in te zetten, in combinatie met offline middelen en free publicity.

Vereist zijn:

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing en communicatie;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • een aantoonbaar trackrecord op het gebied marketinginnovatie;
  • een creatieve geest en een soepele pen;
  • het vermogen te werken in een hectische omgeving met een breed palet aan activiteiten;
  • een relevant netwerk;
  • affiniteit met de programma’s van de NTR, in het bijzonder op het gebied van jeugd en kunst & cultuur.

Wij bieden

Een tijdelijk contract in eerste instantie voor een periode van 12 maanden. Deze functie wordt gehonoreerd binnen salarisklasse G van de omroep CAO.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt je contact opnemen met Arthur Schuitemaker, hoofd Marketing & Communicatie, telefoon 035 677 3026 of 06 533 60 773.

Reageren

Voldoe je aan bovengenoemde criteria? Stuur dan vóór 12 december een motivatie, voorzien van CV, onder vermelding van vacaturenummer 14-26 per e-mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of per post naar: NTR, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 29000, 1202 MA  Hilversum. De eerste ronde sollicitatiegesprekken wordt gepland in week 2. Alleen kandidaten die voldoen aan genoemde functie-eisen, komen voor selectie in aanmerking.

Credits afbeelding: Jan Boerwinkel, licentie: CC BY (Commercieel hergebruik, inclusief aanpassing)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.