Wehkamp TV stopt per 1 juli

Wehkamp TV stopt per 1 juli

Na V&D TV worden met ingang van 1 juli 2004 ook de uitzendingen van Wehkamp Welkom beeindigd. De postorderaar heeft besloten niet door te gaan met het tv-programma op SBS6. Als reden worden de lagere kijkdichtheden van dagtelevisie genoemd.

De kosten van het maken en uitzenden van het programma waren in verhouding te hoog (zie ook: V&D TV een grote flop). Wehkamp is van plan het vrijgekomen mediabudget te spreiden over meerdere media.

Met de uitzendingen is wel de belangrijkste marketingdoelstelling, het behalen van een voorrangspositie in het hoofd en hart van de Nederlandse consument, volgens Wehkamp ‘meer dan bereikt’. De laatste anderhalf jaar zijn tevens het gemak van winkelen op afstand, de dienstverlening en het productaanbod van Wehkamp en de prijs-kwaliteitverhouding positiever beoordeeld dan voor deze tijd, zo blijkt uit onderzoek.

Bron:
http://www.adformatie.nl/

Lees ook:
Wehkamp Welkom haalt kijkdichtheid tussen 0 en 0,5%
Bedrijven gebruiken tv-kanaal om hun merk bekendheid te geven


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het is een vorm van TV maken die in deze vorm geen publiek KAN aanspreken. Het is en blijft gewoon een commercial voor de kijkende consument. Als een leuk programma als Wannahaves het al niet kan trekken zal een zeer eenzijdig format als Wehkamp TV het zeker niet redden. Non spot zal echt nog wel groeien maar de advertaiment factor nog belangrijker. http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=496212

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.