Week 29/2013 Viral Friday: Atlas Human-Powered Helicopter, VICE en Arsenal

Week 29/2013 Viral Friday: Atlas Human-Powered Helicopter, VICE en Arsenal
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Atlas Human-Powered Helicopter, VICE en Arsenal. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Atlas Human-Powered Helicopter - AHS Sikorsky Prize Flight

Het Amerikaanse AreoVello heeft de AHS Sikorsky Prize gewonnen met hun door menselijke kracht aangedreven helikopter. Indrukwekkend is het zeker en zo ook de aantal views in een week, 2.332.303.

VICE - A Day with a Russian Billionaire

VICE laat zich met deze video van hun beste kant zien. Vodka, Helicopters en Roebels een dag in het leven van een Russische multimiljonair. Maandag kwam de video online en is nu al 2.405.997 keer bekeken. Deze reportage heeft vast en zeker voor wat extra fans gezorgd.

The Running Man - Arsenal Tour 2013

Een Vietnamese Arsenal-fan krijgt na 5 kilometer rennen de rit van zijn leven. Arsenal keeper Szczesny vertelt over deze uitzonderlijke gebeurtenis tijdens de Arsenal Tour 2013. Deze video scoorde 2.190.151 views binnen 5 dagen tijd.

Largest Paintball Battle - Living Legends 6 x HK Army

Een video van ‘s werelds grootste paintballgevecht, ‘do we need to say more?’ HK Army plaatste de video vorige week en deze week ging de video viral met al meer dan 1.003.983 views.

275,000 Dominoes - Enjoy Your Life (Guinness World Record - Most dominoes toppled in a spiral)

10 minuten lang genieten van een wereldrecord Domino. In de laatste 3 dagen is dit nieuwe record al 2.838.745 bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.