Website NASA ongekend populair

Website NASA ongekend populair

De populariteit van de planeet Mars op internet is tot astronomische hoogten gestegen. Sinds de landing van de Mars-robots Spirit (4 januari) en Opportunity (25 januari) heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA 6,53 miljard hits geregistreerd op haar website.

NASA maakte vrijdag bekend dat het magische getal van 6,53 miljard (meer dan de totale wereldbevolking) donderdag werd overschreden. De robotten blijven nog enkele weken actief op Mars zodat het wel eens uit zou kunnen groeien tot het grootste internetsucces tot nu toe.

Op de Mars-site, die onderdeel uitmaakt van de normale website van de NASA, kunnen bezoekers onder meer foto’s van de rode planeet bekijken die door de Spirit en Opportunity zijn genomen.

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl
http://news.com.com/

Zie ook:
Mars moblog


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.