Weblogger Tonie gaat voor het grote geld

Weblogger Tonie gaat voor het grote geld

Tonie, van tonie.net, gaat nu commercieel loggen voor quotenet. Verrader of ambassadeur van webloggend Nederland?

De afgelopen maanden kwamen weblogs diverse malen in het nieuws. Google nam de “provider” van blogger.com over, en er was een heuse conferentie waarin weblogs centraal stonden. De druk op grote weblogs, zoals retecool.com en volkomen***.com, die tienduizenden bezoekers per dag trekken, is fors toegenomen. Maar tot nu toe hebben ze de stap naar “keihard commercieel gaan” weten te weerstaan.

Tonie, van tonie.net, gaat nu wel commercieel. Hij gaat voor quotenet “loggen”. Wel zou hij volgens insiders hebben geeist dat Quote niet meer dan 2 popups per pagina vertoond. Nu wil het nog wel eens voorkomen dat er 3 of meer popups komen bij het bezoeken van de site van quotenet.

Ondertussen is er een grote discussie losgebarsten onder prominente webloggers, die Tonie een “verrader” vinden. Anderen steunen Tonie juist. Maar goed, niets voor niets in het leven. Tonie wil gewoon z’n geld pakken. So what?

Bron:
http://www.hyped.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.