Weblog-game van start op IntermediairFw:

Weblog-game van start op IntermediairFw:

IntermediairFw: start vandaag met een weblog-wedstrijd. Zes jonge hoogopgeleiden die bijna en net afgestudeerd zijn gaan de strijd aan op zoek naar hun eerste serieuze baan en doen hiervan verslag op hun weblog op IntermediairFw:.

Het spel duurt drie maanden. Naast hun belevenissen in de zoektocht naar de eerste baan zullen de bloggers ook weekopdrachten (maken van een goed cv, schrijven van een sollicitatiebrief, voorbereiden op sollicitatiegesprek) doen die door een deskundige jury (o.a. met Eline Binkhyusen, recruiter Young Professionals van GetronicsPinkRoccade) worden beoordeeld. De bezoekers van de site bepalen wie de winnaar wordt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Les 1 voor de loggers: Teksten wat minder lang en evt. opdelen in een inleiding en de rest bereikbaar onder "lees verder". De lange lappen tekst met kleine regeldichtheid nodigen alles behalve uit tot het lezen....

  Verder leuk initiatief!

  geplaatst op
 • Daar mogen ze inderdaad nog wel een cursus "Loggen : The Basics" geven.

  geplaatst op
 • Bedankt voor jullie reacties! Blijkbaar is er wat fout gegaan toen ik mijn stuk emailde naar de redactie. Als jullie nog goede websites weten waar die basics staan hoor ik het graag!

  geplaatst op
 • Oei. Geen idee ofdat die basics zo 1,2,3 op een website staan. Eigenlijk komt het neer op logisch nadenken :d Lees je eigen stuk eens na op internet. Leest dat fijn? Zoniet, dan meer witregels, grotere regelafstand en ga zo maar door.

  Over het algemeen (zie ook deze weblog, marketingfacts) staan er op de hoofdpagina kleine interessante stukjes. Hapklare brokken tekst. Als de schrijver meer kwijt wilt, dan verdwijnt dat achter een "lees verder" linkje.

  geplaatst op
 • De basics begrijp ik ook wel. Meer de dingen zoals hoe je die "lees verder" link kan maken en dat soort dingen zoek ik. Die kan ik niet vinden onde rhet menu bij typepad.

  geplaatst op
 • Gaaf initiatief! Hier word ik blij van. Succes allemaal!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.