Weblog-game van start op IntermediairFw:

24 april 2006, 06:23

IntermediairFw: start vandaag met een weblog-wedstrijd. Zes jonge hoogopgeleiden die bijna en net afgestudeerd zijn gaan de strijd aan op zoek naar hun eerste serieuze baan en doen hiervan verslag op hun weblog op IntermediairFw:.

Het spel duurt drie maanden. Naast hun belevenissen in de zoektocht naar de eerste baan zullen de bloggers ook weekopdrachten (maken van een goed cv, schrijven van een sollicitatiebrief, voorbereiden op sollicitatiegesprek) doen die door een deskundige jury (o.a. met Eline Binkhyusen, recruiter Young Professionals van GetronicsPinkRoccade) worden beoordeeld. De bezoekers van de site bepalen wie de winnaar wordt.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Bas

  Les 1 voor de loggers: Teksten wat minder lang en evt. opdelen in een inleiding en de rest bereikbaar onder “lees verder”. De lange lappen tekst met kleine regeldichtheid nodigen alles behalve uit tot het lezen….

  Verder leuk initiatief!


  24 april 2006 om 06:45
  Olivier

  Daar mogen ze inderdaad nog wel een cursus “Loggen : The Basics” geven.


  24 april 2006 om 08:01
  Vincent

  Bedankt voor jullie reacties! Blijkbaar is er wat fout gegaan toen ik mijn stuk emailde naar de redactie. Als jullie nog goede websites weten waar die basics staan hoor ik het graag!


  24 april 2006 om 10:09
  Bas

  Oei. Geen idee ofdat die basics zo 1,2,3 op een website staan. Eigenlijk komt het neer op logisch nadenken :d Lees je eigen stuk eens na op internet. Leest dat fijn? Zoniet, dan meer witregels, grotere regelafstand en ga zo maar door.

  Over het algemeen (zie ook deze weblog, marketingfacts) staan er op de hoofdpagina kleine interessante stukjes. Hapklare brokken tekst. Als de schrijver meer kwijt wilt, dan verdwijnt dat achter een “lees verder” linkje.


  24 april 2006 om 10:18
  vincent

  De basics begrijp ik ook wel. Meer de dingen zoals hoe je die “lees verder” link kan maken en dat soort dingen zoek ik. Die kan ik niet vinden onde rhet menu bij typepad.


  24 april 2006 om 10:29
  Vincent Luyendijk

  Gaaf initiatief! Hier word ik blij van. Succes allemaal!


  24 april 2006 om 17:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!