Webinar: De optimale Facebook-contentstrategie

Zet Facebook in als volwaardig marketinginstrument en bereik je doelgroep écht

Webinar: De optimale Facebook-contentstrategie

Dinsdag 6 mei om 11:00 uur vertelt Facebook-expert Aljo Hartgers in het webinar Facebook-contentmarketing op welke manier je Facebook optimaal in kunt zetten. Denk aan doelstellingen zoals omzetverhoging, het verkrijgen van meer en betrokken klanten en het vergroten van je zichtbaarheid. Aan de hand van veel voorbeelden, handige tools en methodieken én antwoorden op je eigen vragen ben je nog voor de lunchpauze op de hoogte van alle ins & outs. Na dit webinar boordevol belangrijke informatie kun je direct aan de slag. Mocht je achteraf nog vragen hebben, dan kun je voor extra (gratis) advies terecht in een Facebook-groep.

5 i's voor optimale content

Op basis van de 5 i's neemt Aljo je mee langs de beste voorbeelden en praktische tips om optimale content te maken die volledig is afgestemd op je doelgroep. Het is soms lastig om te bepalen wat je je doelgroep wil vertellen. Aan de hand van deze voorwaarden kan je een gedegen keuze maken en een mooie mix aan aantrekkelijk content plaatsen. De 5i's op een rij:

  1. informeren
  2. inspireren
  3. interesseren
  4. interacteren
  5. intrigeren

Daarnaast krijg je tips over het gebruik van beeldmateriaal en het plaatsen van andere soorten content, zoals links naar je website.

​KPI's en tools

Het kiezen van een goede tool is essentieel om het succes van Facebook als middel te bepalen. Op basis van gekozen doelen is het verstandig om een gedegen keuze te maken of je van een (analyse)tool gebruik gaat maken en vooral: welke. Na afloop van het webinar kunnen we je verder helpen in de speciale en besloten Facebook-groep. Nogmaals alle onderwerpen op een rij:

  • Tips & trucs om een gedegen strategie te ontwikkelen en te analyseren.
  • Handvatten om je doelgroep optimaal te bereiken én resultaat te behalen uit je updates.
  • De beste voorbeelden die te vinden zijn van top-content.
  • Hoe je op basis van KPI’s en statistieken een managementrapportage kunt opstellen.

Deelnemen

Wil je deelnemen aan het webinar? Meld je dan nú aan. In het webinar kun je ook live vragen stellen via een chatbox en polls beantwoorden, zodat we hier direct op in kunnen gaan. Om 11 uur starten we en de duur is 1 uur.

De kosten voor het bijwonen van dit webinar bedragen 95,-.​


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.