Web-log.nl vervangt Webstats4u door OneStat

Web-log.nl vervangt Webstats4u door OneStat

Web-log.nl vervangt Webstats4u door OneStat

Webstats4u (voorheen Nedstat Basic) heeft door de introductie van popup-advertentieskwaad bloed gezet bij vele gebruikers. Het zat er dan ook aan te komen dat web-log.nl, het blognetwerk met meer dan 180.000 actieve blogs, Webstats4u vervangt door een alternatief (Onestat).


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Ik heb toevallig gisteren ook m'n Webstats-account vervangen door Onestat. De pop-ups die ineens op m'n website verschenen was hiervoor de aanleiding. Eerst wist ik nog niet wat nou precies die pop-ups veroorzaakte maar toen Webstats hiervan de reden bleek te zijn ben ik direct een alternatief gaan zoeken zonder pop-ups. Onestat dus.

  geplaatst op
 • waarom geen Google Analytics? :)

  geplaatst op
 • Ik had ergens gelezen dat Google moeite had om alle aanmeldingen voor Google Analytics te verwerken. De grote voordelen van Google Analytics t.o.v. bijvoorbeeld OneStat zijn me ook nog niet duidelijk.

  geplaatst op
 • @c. vd berge

  Google Analytics is nu eventjes zo dood als een pier.

  geplaatst op
 • Voordelen van Google Analytics:
  - geen plaatje (=knullig) op je pagina
  - geen pop-ups
  - meet alle pagina's met dezelfde code
  - is van Google (kan later een nadeel blijken te zijn)

  geplaatst op
 • Vandaag heb ik ook enkele websites bij Google Analytics aangemeld, maar voorlopig ook nog even geen statistieken ... Iets te succesvol, iets te veel enthousiaste aanvragen?

  geplaatst op
 • Lode en Tinus, zie ook de reacties op het item over Google Analytics. Ook hier dus nog steeds geen resultaten :(

  geplaatst op
 • En nu maar hopen dat iedereen snel overstapt zodat het wereldwijde web weer van een flinke hap pop-ups is verlost.

  geplaatst op
 • Na eerst NedStat en daarna een tijdje OneStat gebruikt te hebben ben ik inmiddels overgestapt op http://www.statcounter.com Met afstand de beste functionaliteiten die ik de laatste jaren bij een (gratis) teller gezien heb ...

  geplaatst op
 • ik gebruik ook statcounter, maar de beperking van 100 voor de logs is toch echt een beperking. MVtracker is ook goed.. maar dan niet gratis..

  @ martijn Onestat had toch geen zoekmachine info als ik het wel heb? .. en heeft het wel klikpaden (die je zelf kunt aanmaken) en een overlay over je website zodat je het klikgedrag kan visualiseren? en.. en...

  Het paket van GOogle was voorheen 200$ / maand dus om nou te zeggen dat het hetzelfde kan als OneStat lijkt me niet helemaal juist :)

  geplaatst op
 • Als je de nedstatbasic.js zelf host krijg je geen popups en werkt de teller nog prima. Het popup gedeelte kun je er simpel uithalen.

  geplaatst op
 • Ook ik ben overgestapt, maar dan naar mystats. Dat ze op 1 of andere manier geld moesten gaan verdienen met nedstatbasic was wel logies, maar is dit de goede keus geweest?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.