WEB2.0 or NOT?

18 oktober 2005, 15:56

WEB2.0 or NOT? is een sarcastische parodie op het al jarenlang bestaande HOT or NOT. Het is bij de parodie niet de bedoeling dat er een man of vrouw gekeurd wordt met een cijfer, het cijfer moet nu gegeven worden aan een web2.0 initiatief.

Achter de parodie zitten Eran Globen en Ryan King. Zij zitten tevens achter de website supr.c.ilio.us, die als slogan “Social social tagging site tagging” heeft. De bedoeling daarvan is om alle andere tagging sites als del.icio.us, Flickr en Technorati te taggen, omdat je het overzicht kwijt raakt met al dat aanbod van tagging sites. Sarcasme hebben ze in ieder geval niet te weinig.

Peter Garama volgt aan de Universiteit van Tilburg de masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Daarvoor heeft hij aan Avans Hogeschool te Breda bedrijfskundige informatica gestudeerd. Hij verdiept zich sinds een aantal jaren in interactieve media. Naast zijn studie neemt Peter deel aan het bestuur van Generation Next, een vereniging voor studenten en young professionals die zich vanuit hun studie en/of werk actief bezig houden met interactieve media.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Rudi de Groot

  Geef mij maar Rails2.0 😉


  19 oktober 2005 om 06:42
  eric

  nice site, but web 2.0 is just a buzz word!


  15 juni 2006 om 15:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!