We gaan weer beginnen: Online Tuesday #37 over customer journeys

27 augustus 2013, 08:29

Het is weer voorbij die mooie zomer. Je dacht dat er geen einde aan zou komen, maar ook voor Online Tuesday is het binnenkort voorbij. Want op 10 september a.s. starten wij een nieuw seizoen met editie #37 over customer journeys. En de inschrijving start vanmiddag, om 12 uur sharp!

Natuurlijk, touroperators hebben customer journeys. Maar jouw organisatie ook. Want met de veelheid aan kanalen die ons als marketeer ten dienste staan om de consument te bereiken, wordt het steeds belangrijker om te bekijken hoe die consument langs alle touchpoints reist. Hoe hij die trip ervaart en of hij op z'n bestemming aankomt. Dat vergt zelfreflectie en een 'bird's eye view'.

Tijdens Online Tuesday zullen drie sprekers je vertellen over hun ervaringen in het vakgebied. Die sprekers zijn:

  • Veronique van Cruchten, director Cnote. Wat is de “customer journey” en welke 5 zaken kan jij doen om deze optimaal in te zetten?

  • Wim Rampen, manager customer intelligence and brand management (OHRA) bij Delta Lloyd. Hoe managet OHRA de customer journeys van hun klanten?

  • Piet Hein van Dam, ceo Wakoopa. De kleur van ons digitale leven. Kunnen wij uit de customer journey van iemand afleiden wat voor persoon het is? In deze presentatie zullen we laten zien hoe verschillend het online media gedrag kan zijn van diverse karaktertypen, hoe we dat meten en hoe we daar op in kunnen spelen.

Inschrijving opent om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Vandaag om 12 uur opent de inschrijving voor de eerste 200 inschrijvingen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Volgende week dinsdag om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van 50 inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst zodra de inschrijving vol is.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 10 september a.s.!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!